У "Батьківщині" кажуть, що суддя Луценка мав би служити в гестапо

П'ятниця, 20 січня 2012, 10:44

"Батьківщина" вимагатиме заборони в’їзду до країн Євросоюзу для судді Сергія Вовка за "тортури" над екс-міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком.

Про це сказано у заяві партії щодо 14-годинного судового процесу над Луценком.

"Батьківщина" добиватиметься, щоб наразі прізвище Вовка, рівно як і Кірєєва, разом із прізвищами представників клану Януковичів були в перших рядках списку, яким українським посадовцям буде заборонено в’їзд до країн Євросоюзу та щодо яких буде запроваджено персональні фінансові санкції", - йдеться у ній.

У "Батьківщині" вважають, що "суддя Вовк виявив повну адекватність, але не закону, а своєму звірячому прізвищу".

"15-годинним садистським катуванням, якому у свято Хрещення Господня Вовк піддав Юрія Луценка, цей так званий суддя гідно пройшов тест на придатність до одночасної служби в гестапо та НКВС", - сказано у заяві.

Крім того, партія обіцяє звернутися "у справі тортур щодо Луценка" до Європейського комітету з питань запобігання катуванням чи нелюдському або такому, що принижує гідність, поводженню чи покаранню.

У "Батьківщині" вважають замовником "тортур над Луценком" президента Віктора Януковича.

"Зрозуміло, що саме цей виходець із мафіозного бандитсько-кримінального світу, який дорвався до верховної влади, і є садистом-замовником розтягнутих у часі вбивств Юлії Тимошенко та Юрія Луценка, а судді, прокурори, тюремники є лише виконавцями, що, втім, не звільняє їх від відповідальності, яка рано чи пізно настане", - заявили у партії.

Українська правда

 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...