"Батьківщина" скаржиться, що Кисельов проміняв їх на Бойка і Хорошковського

П'ятниця, 20 січня 2012, 12:50

Представникам опозиції відмовили в участі у п’ятничному ток-шоу "Велика політика з Євгенієм Кисельовим", заявляють у "Батьківщині".

"Ефір політичного ток-шоу "Велика політика з Євгенієм Кисельовим" на телеканалі "Інтер" повністю відданий представникам корупційної групи "РосУкрЕнерго", - сказано у повідомленні прес-служби партії.

За словами представників "Батьківщини", Кисельов запросив на першу програму в новому році лише двох гостей – міністра палива та енергетики Юрія Бойка та міністра фінансів Валерія Хорошковського, "які очолюють групу "РосУкрЕнерго".

"Задля того, щоб відбілити своїх хазяїв в ефірі, автор програми скасував запрошення для представників опозиції. Так, відмову в участі в ток-шоу отримав один з керівників БЮТ Сергій Соболєв", - заявили в прес-службі.

Крім того, за словами представників партії, "проплаченим спікерам "РосУкрЕнерго" буде відведено значну частину ефіру і програми "ШустерLive" на Першому національному каналі".

"Владу там представлятимуть скомпрометовані та відверто брехливі Богословська, Бродський, Бородін, Олійник та Богатирьова", - заявили в прес-службі.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News