Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Захист Тимошенко про її переведення: ми очікуємо будь-чого

П'ятниця, 20 січня 2012, 21:02

Наразі немає жодної інформації про можливе етапування екс-прем’єра Юлії Тимошенко з Качанівської виправної колонії в інше місце.

Про це повідомив захисник Тимошенко Сергій Власенко у п’ятницю журналістам у Харкові, передає УНІАН.

"Все, що відбувається відносно Юлії Володимирівни, так би мовити "в надрах пенітенціарної служби", воно відбувається або вночі, або на вихідні, або перед святами, і все це відбувається, як правило, спонтанно - про що не знають "пенітенціарні", про що не знає адміністрація установи, де вона перебуває. До речі, це абсолютно свідчить про те, що рішення приймається не тут", - сказав Власенко.

При цьому він вкотре наголосив, що Тимошенко має бути звільнена.

"Я можу сказати єдине: згідно з законом, згідно з людською логікою і мораллю, Тимошенко повинна бути звільнена вже сьогодні, або вчора, як людина, яка не скоювала злочин", - заявив захисник.

"А що будуть робити ці люди в межах пенітенціарної служби, ми не знаємо. Ми очікуємо від них будь-чого. Якби мене хтось іще з 7 грудня запитав, чи може слухатися справа в камері СІЗО, я би сказав, що ця людина не зовсім адекватна. Це неможливо в принципі. Але після всього я не можу давати жодних прогнозів, що може відбуватися у справі Тимошенко", - наголосив адвокат.

Як відомо, раніше депутат від БЮТ Михайло Волинець заявив, що керівництво Харківської області нібито звернулося до керівництва пенітенціарної служби з проханням перевести Тимошенко до області, у якій не проводитимуться матчі Євро-2012.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування