"Регіонал" задобрює донецьких чорнобильців подарунками

Субота, 21 січня 2012, 10:34

Громадянський рух "Спільна справа" заявляє про підкуп виборців та використання адмінресурсу на користь народного депутата від Партії регіонів Ігоря Шкірі.

Як зазначає прес-служба руху, Шкіря заявив про намір балотуватись до Верховної Ради VII скликання по мажоритарному округу в Донецькій області.

Згідно з повідомленням, цими днями у місті Дніпродзержинську Донецької області, що знаходиться на окрузі, де буде обиратись Шкіря, в приміщенні міськвиконкому було організовано зустріч з ліквідаторами аварії на ЧАЕС.

 

Під час зустрічі "чорнобильцям" вручались державні нагороди та роздавались продуктові набори, на яких було написано "Благодійний фонд Ігоря Шкірі".

 

На зустрічі був присутній міський голова Дніпродзержинська Володимир Слєпцов, а до організації заходу та безпосередньої роздачі продуктів були залучені працівники міськвиконкому.

Як відомо, в кінці 2011 року в різних містах України відбулися акції протесту й голодування ліквідаторів аварії на ЧАЕС проти скорочення соціальних виплат. Під час розгону наметового містечка в Донецьку загинув один з протестувальників Геннадій Конопльов.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування