Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Безсмертний: чому опозиція не оголосила ультиматум щодо Тимошенко?

Неділя, 22 січня 2012, 20:50

Опозиційні сили на мітингу на Софійській площі в неділю мали оголосити владі ультиматум щодо звільнення екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

Таку думку висловив керівник штабу "Нашої України" в 2004 році, екс-посол України в Білорусі Роман Безсмертний в ефірі каналу TVi.

"Очевидно, що сьогоднішня акція без ультиматуму владі щодо звільнення лідера опозиції не могла би пройти. Чому ідеологічні лідери цієї акції не підняли це питання?", - зазначив він.

На думку Безсмертного, "зачитавши лист лідера опозиції і не поставши ультиматум перед владою про її звільнення, вони поступили трошки невірно або й зовсім невірно".

"Більше того, якщо не ставити питання про ультиматум перед владою про звільнення Юлії Тимошенко, тоді дуже складно ставити питання про перемогу на виборах. Тому що нинішня політична парадигма України звучить так: Янукович-Тимошенко. І тут не прочитується жодне прізвище з людей, які виступали сьогодні", - вважає екс-посол.

За його словами, "якщо лідер опозиції знаходиться у в’язниці, і для того, щоб перемогти, лідера опозиції треба звільнити з в’язниці, то це має бути не тільки метою, а й інструментом досягнення перемоги".

Безсмертний підкреслив, що не можна "підміняти ці речі риторикою з підписанням різного роду документів".

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...