Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" залишились задоволені роботою в ПАРЄ

Понеділок, 23 січня 2012, 21:58

Українська делегація в Парламентській асамблеї Ради Європи спрацювала ефективно.

Про це заявив депутат від Партії регіонів Олексій Плотніков, коментуючи підсумки пленарного засідання ПАРЄ.

"Для нас арена Парламентської асамблеї Ради Європи - це можливість торкнутися проблеми, які важливі не тільки для України, а й для європейського континенту в цілому", - цитує Плотнікова прес-служба партії.

"І я в своєму виступі, і мій колега Іван Попеску зробили все, щоб піднятися над внутрішньополітичними проблемами України і зосередитися лише на відстоюванні наших національних інтересів", - зазначив він.

"Крім того, зі свого боку я акцентував увагу ПАРЄ на можливу другу хвилю фінансової кризи і на те, як мінімізувати її негативні наслідки. У свою чергу Іван Попеску звернув увагу наших європейських колег на проблеми захисту і реалізації прав національних меншин, щоб не допустити конфліктних ситуацій не тільки в Україні, а й на європейському континенті", - повідомив парламентарій.

На думку депутата, все це - загальне свідчення того, наскільки ефективно попрацювала українська делегація в ПАРЄ.

"Сьогодні наші депутати торкнулися загальних європейських проблем і показали, що Партія регіонів - це партія європейського типу", - підсумував Плотніков.

Як відомо, БЮТ і НУНС запропонував позбавити повноважень делегацію України в ПАРЄ.

Глава комітету правил процедур ПАРЄ Егідіюс Варейкіс заявив, що повноваження всієї української делегації у Парламентській асамблеї Ради Європи поставлені під сумнів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування