Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойко збрехав про тендер на оцінку української труби?

Четвер, 26 січня 2012, 07:48

Тендер на відбір оцінювача української ГТС, попри заяви міністра палива та енергетики Юрія Бойка, ще не оголошено.

Про це повідомили у Нафтогазі, передає Радіо Свобода.

"У компанії проходять всі процедури для підготовки цього конкурсу. Він буде оголошений найближчим часом. Це має проходити у відповідності до законодавства. Будь-які закупівлі проходять через відкритий конкурс", – сказала співробітниця управління зі зв’язків з громадськістю "Нафтогазу".

Раніше в у п'ятницю Бойко заявляв, що тендер було оголошено ще 19 січня.  "19 січня був оголошений тендер на відбір оцінювача з оцінки ГТС. Після завершення оцінки ми будемо готові надати інформацію європейським партнерам", – говорив Бойко.

У свою чергу експерт з енергетичних питань Олександр Нарбут вважає, що низка останніх заяв Бойка скерована насамперед на президента Януковича.

У такий спосіб Бойко намагається показати, що керівництво енергетичної галузі активно шукає шляхи виходу зі складної ситуації, вважає експерт.

"Я це навіть піаром назвати це можу. Якщо тендер не готується, якщо Бойко заявляє, що ми купуватимемо турецький газ, а нікому не даються доручення прорахувати можливості наших транзитних магістралей, він заявляє про можливість отримання газу зі спотового європейського ринку, і знову ж, ніхто із виконавців не отримує ніяких доручень, то це просто заяви. Це просто пропаганда, голослівна і не забезпечена ніякою роботою", - вважає Нарбут.    

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...