Кучма газеті зятя розказав, що він білий і пухнастий

П'ятниця, 27 січня 2012, 09:58

Колишній президент Леонід Кучма наполягає на притягненні до відповідальності замовників убивства журналіста Георгія Гонгадзе.

Про це він сказав в інтерв'ю газеті Факти.

"Жертвами цього злочину стали не тільки Гонгадзе і його рідні, його жертвою стала й Україна, що поринула в політичну кризу на багато років",- сказав він.

"А реальні організатори не знайдені. Але я хочу, щоб їх притягли до відповідальності. Тому й наполягатиму на необхідності справжнього, глибокого, всеосяжного розслідування", - підкреслив він.

"Жоден з генпрокурорів, що займалися розслідуванням цієї справи під час мого президентства, не дорікне мені в тиску на нього. Я лише просив — спочатку Потебенька, потім Піскуна — прискорити розслідування, знайти дійсно тих людей, які стоять за касетним скандалом", - також розповів він.

Кучма також обурився тим, що "Мороз слухав записи ще задовго до того, як оприлюднив їх у Верховній Раді", а також тому, що колишньому начальнику його служби охорони "дзвонив колишній посол України у Фінляндії Костянтин Масік і просив передати президенту, що його прослуховують".

"А начальник, замість того щоб перевірити, вирішив, що це не його справа", - сказав Кучма.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...