В Одеському аеропорту вилучали бухгалтерію

П'ятниця, 27 січня 2012, 22:03

В Одеському аеропорту співробітники УБОЗу здійснюють виїмку бухгалтерської документації в рамках кримінальної справи щодо незаконної конвертації бюджетних коштів.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на одеську міліцію.

В міліції заявили, що в рамках даної процедури ніяких збоїв чи незручностей для роботи інших служб аеропорту та пасажирів не відбувається.

"Про інші подробиці буде повідомлено пізніше", - зазначили в міліції.

Водночас, в адміністрації комунального підприємства "Одеський аеропорт" повідомили, що адміністративна будівля аеропорту заблокована "у зв'язку з проведенням у міжнародному залі ремонтно-будівельних робіт".

Між тим, джерело в облдержадміністрації повідомило, що будівля аеропорту заблокована співробітниками правоохоронних органів, що пов'язано з майновим конфліктом довкола права власності на майновий комплекс "Одеський аеропорт", і нібито "йде боротьба за документи".

Як відомо, 8 липня 2011 року сесія міської ради проголосувала за створення на базі комунального підприємства "Одеський аеропорт" нової компанії - ТОВ "Міжнародний аеропорт "Одеса", контрольний пакет якого належить приватній структурі "Одеса ейрпорт девелопмент".

Міськрада внесла до статутного фонду майно аеропорту без злітної смуги. Ці активи одеська установа "Бюро Маркуса" оцінила у 118 мільйонів гривень, що становить 25% у ТОВ.

Інвестор має намір протягом 3 років вкласти у реконструкцію аеропорту 180 мільйонів доларів і планує розпочати роботи в поточному році.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News