Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Адвокат Іващенка обурюється, що його лише обстежують

Субота, 28 січня 2012, 17:12

Державна пенітенціарна служба замість лікування колишнього т.в.о. міністра оборони Валерія Іващенка проводить постійні медичні обстеження його стану здоров’я.

Про це заявив УНІАН адвокат Іващенка Борис Нечипоренко.

За його словами, як вбачається із останнього акту комісійного медичного обстеження Іващенка, яке було проведено 24 січня за участю лікарів-нейрохірургів, "загальний стан хворого задовільний. При неврологічному огляді: у свідомості, орієнтований", "нейрохірургічного лікування в даний час не потребує".

"Ми дуже задоволені, що згідно з висновками нейрохірургів, наш підзахисний (поки що) знаходиться у свідомості, орієнтується в оточуючому середовищі і ще не потребує нейрохірургічного лікування (операції), однак ми не розуміємо, чому Іващенка лише обстежують, а не лікують?!", - наголосив Нечипоренко.

Адвокат нагадав, що згідно із систематичними висновками невропатологів, які з травня 2011 року по січень 2012 року обстежували колишнього військового високопосадовця вже 9 разів, у нього має місце тяжке захворювання хребта, яке потребує лікування в умовах неврологічного стаціонару клінічної лікарні, а за відсутності такого лікування в нього може настати параліч та незворотні погіршення статодинамічних функцій хребта, що призведе до необхідності оперативного лікування пацієнта (тобто втручання нейрохірургів).

"Одне лише медикаментозне лікування, яке Валерій Іващенко отримує в СІЗО (уколи та крапельниці) без фізіотерапевтичного лікування (витяжки, масажі, підводне скелетне витягування, фізіотерапевтичні процедури, гідрокінезотерапія, голкорефлексотерапія тощо, які в умовах слідчого ізолятора виконати неможливо) ефекту не дасть", - наголосив адвокат.

При цьому Нечипоренко підкреслив, що повідомлення Пенітенціарної служби у засобах масової інформації про те, що стан здоров’я Іващенка нібито "покращився", є цинічним перекручуванням фактичних обставин.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...