Наливайченко вибрав собі округ і пропонує праймеріз

Неділя, 29 січня 2012, 14:38

Громадськість Тернопільщини пропонує КОДу висунути голову політради "Нашої України" Валентина Наливайченка єдиним кандидатом від опозиції по одному з мажоритарних округів області.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Наливайченка, про це йдеться у резолюції 2-тисячного народного віча "Захистимо Україну!", яке відбулося в неділю в Бережанах Тернопільської області.

"Громада Тернопільщини пропонує усім опозиційним партіям підтримати Валентина Наливайченка як єдиного узгодженого кандидата в депутати парламенту від Тернопільщини (округ: Бучацький, Бережанський, Козівський, Монастириський, Підгаєцький, Зборівський райони)", - відзначають тернопільчани.

"Застерігаємо вас від ігнорування волі громади і просимо не допустити взаємопоборення патріотів, на яке розраховує злочинний режим Януковича", - йдеться в документі.

У свою чергу Наливайченко заявив про свою готовність представляти інтереси виборців цього округу в парламенті.

Політик відзначив свою готовність до переговорів з іншими ймовірними опозиціонерами від цього округу, які планують йти до парламенту.

"Я переконаний - опозиція має бути єдиною. Я відкритий до перемовин з усіма опозиційними політиками, які мають намір балотуватися по цьому ж округу. Впевнений – ми знайдемо спільну мову. Якщо буде необхідно, проведемо праймеріз, які визначать єдиного кандидата від опозиції", - сказав Наливайченко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування