Януковича в один голос просять випустити Тимошенко і Кº

Понеділок, 30 січня 2012, 17:13

Комітет опору диктатурі вимагає від влади виконати резолюцію Парламентської асамблеї Ради Європи.

Відповідне рішення всі опозиційні партії-учасники ухвалили одноголосно на засіданні КОДу, повідомляє прес-служба партії "Батьківщина".

Як заявив перший заступник глави партії "Батьківщина" Олександр Турчинов, влада, розуміючи безперспективність та безглуздість своїх звинувачень, продовжує фабрикувати справи проти Юлії Тимошенко та інших політв‘язнів.

"Замість виконання резолюції ПАРЄ про політичні репресії та вимоги звільнити політв‘язнів, яка була прийнята декілька днів тому, влада прискорює маховик  переслідування лідерів опозиції",  - наголосив політик.

Турчинов уточнив, що КОД звернувся до керівництва всіх європейських країн з проханням не ставити знак рівності між українською владою і всім українським народом і "запровадити санкції виключно щодо високопосадовців, чиновників, суддів, представників правоохоронних органів, які безпосередньо відповідають за політичні репресії в Україні".

"Ми вимагаємо  негайно звільнити Юлію Тимошенко, Юрія Луценка, всіх політичних в‘язнів та припинити в Україні політичні репресії", - резюмував політик.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування