Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Костусєв влаштував чистки в мерії

Понеділок, 30 січня 2012, 19:23

Перший віце-мер Одеси Сергій Черненко подав у відставку.

Про це повідомляє газета "Сегодня" з посиланням на мерію.

"Сьогодні я підписав розпорядження, за яким Микола Ільченко став виконуючим обов'язки першого заступника мера. Його повноваження ще має затвердити сесія міськради, після цього він стане повноправним першим заступником", - пояснив мер Олексій Костусєв.

Проте, уточнив градоначальник, фактично Ільченко займатиметься районними адміністраціями.

Своїх крісел позбулися ще два чиновника.

Крім відставки Черненко, з займаних посад звільнено за власним бажанням начальника транспортного комплексу Олександра Сошенка і директор "Автотранспортного господарства Одеського міськвиконкому" Іван Коєв.

Цікаво, що за словами Костусєва, фактично його першим замом стане професор економічних наук Анатолій Ковальов, який працює зараз проректором Одеського державного економічного університету.

"Анатолій Іванович призначений моїм радником. Але насправді він виконуватиме функції мого першого заступника. Разом з ним ми будемо розробляти перспективи розвитку Одеси на найближчі роки. Це якраз його спеціалізація - він дуже досвідчений економіст і управлінець", - розповів градоначальник.

До слова, у четвер Костусєв збере велику нараду за участю представників МВС та СБУ з питань боротьби з корупцією в мерії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: