"Укрпошта" запевняє, що не губила тисячу посилок

Понеділок, 30 січня 2012, 19:41

В "Укрпошта" спростували інформацію про масові втрати посилок в період новорічних свят.

Про це ідеться в заяві організації, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

"Тисячі загублених посилок", як прозвучало в згаданих сюжетах, - це серйозне звинувачення, і воно повинно ґрунтуватися на реальних фактах, а не бути результатом власних висновків журналістів з використанням неперевіреної інформації, яка абсолютно не відповідає дійсності", - ідеться у заяві.

"Працюючи з журналістами над створенням сюжету, фахівці "Укрпошти" відзначали, що втрата поштових відправлень - це поодинокі випадки, які відбуваються з різних причин, включаючи і людський фактор. Але кожен з таких випадків - предмет окремого службового розслідування, за яким встановлюється відповідальність і здійснюється компенсація втрати відправникові", - наголосили в "Укрпошті".

Водночас, відзначила прес-служба, в сюжеті "Укрпошту" звинуватили у тотальній втраті поштових відправлень.

"Нарікання громадян на неотримання посилок з-за кордону переважною більшістю зовсім не стосуються роботи "Укрпошти". Адже якщо той чи інший виліт не з'явився у пошуковику на порталі підприємства, це свідчить про те, що він ще не надійшов в Україну", - заявили поштовики.

"Укрпошта" може відповідати за терміни доставки поштових відправлень в Україні, але не може відповідати за роботу інших поштових операторів", - підкреслили у відомстві.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News