Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ пошле своїх депутатів в Європу "доносити" правду

П'ятниця, 10 лютого 2012, 17:43

Депутати від БЮТ будуть зустрічатися з представниками європейських парламентів і розповідати, що Україна ігнорує вимоги ПАРЄ.

Про це в п'ятницю під час брифінгу заявив лідер фракції БЮТ у Верховній Раді Андрій Кожем'якін, повідомляє прес-служба партії "Батьківщина".

Він уточнив, що фракція сконцентрує зусилля на чітко розробленій плановій боротьбі зі звільнення Юлії Тимошенко.

Для цього, за його словами, буде посилюватися співпраця з європейськими та міжнародними інституціями.

"Наші депутати будуть делеговані в п'ять парламентів країн Євросоюзу. Вони будуть зустрічатися з представниками фракцій цих парламентів і доносити правдиву інформацію про ігнорування вимог ПАРЄ", - розповів депутат.

"Про відкриття і виробництво абсурдних кримінальних справ і проти Тимошенко, і проти Юрія Луценка, і проти Валерія Іващенка. А також про суди, які у своїх рішеннях керуються не законами, а вказівками згори", - додав Кожем'якін.

При цьому депутат висловив переконання в тому, що європарламентарі, отримавши об'єктивну інформацію про події в Україну, будуть ініціювати звернення своїх країн до української влади з наполегливими проханнями скоріше виконати вимоги резолюції ПАРЄ.

Як відомо, Парламентська Асамблея Ради Європи прийняла резолюцію по Україні, в якій міститься вимога звільнити екс-урядовців.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування