Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко підпустила до себе лікарів

Вівторок, 14 лютого 2012, 16:58

У Качанівській колонії лікарі приступили до обстеження стану здоров'я екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

Про це повідомила заступник міністра охорони здоров'я Раїса Моїсеєнко, передає "Главное".

За її словами, первинне обстеження Тимошенко виробляють п'ятеро іноземних лікарів, головний терапевт Василь Нетяженко і лікар Державної пенітенціарної служби.

Скільки триватиме огляд - не відомо. Як підкреслила Моїсеєнко, консиліум лікарів не обмежений за часом.

Вона підтвердила, що була затримка медичного обладнання, яке привезли з собою закордонні лікарі, на митниці через заборону ввезення в Україну несертифікованого обладнання, проте в даний момент ця проблема вирішена на урядовому рівні, обладнання доставлено в колонію і може використовуватися.

Заступник міністра також заявила, що якщо знадобиться проводити якісь дослідження стану здоров'я Тимошенко за межами колонії, перешкод цьому не буде.

Моісеєнко зауважила, що до складу комісії, яка проводить первинний огляд Тимошенко, за її згодою залучено ще двох спеціалістів - терапевта Василя Нетяженка, а також особистого лікаря екс-прем’єра.

В свою чергу начальник Державної пенітенціарної служби Олександр Лісіцков повідомив, що в ході консультацій Тимошенко вдалося переконати в необхідності залучення, крім іноземних, ще й українських фахівців Міністерства охорони здоров’я.

Лісіцков, якого цитує УНІАН, підкреслив, що комісія отримала письмову згоду Тимошенко на обстеження всіма спеціалістами.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування