Черновецький: ЗМІ зробили з мене космонавта й людину з порушеною психікою

Четвер, 16 лютого 2012, 08:50

Мер Київ Леонід Черновецький не збирається балотуватися на цю посаду, але ще не вирішив, чи йти в парламент.

Про це він сказав в письмовому інтерв'ю газеті Комсомольська правда в Україні.

"Я не буду балотуватися на посаду мера Києва. Без пояснення причин. Просто не буду - і все! Що стосується Верховної Ради, то я думаю про це, але поки рішення не прийняв", - сказав він.

Черновецький також звинуватив ЗМІ у тому, що саме вони стали показувати його людиною з порушеною психікою.

"Мої опоненти-політики й  бізнесмени, що їх підтримують, які без політичного даху "жити в Україні не можуть" і яким належать багато ЗМІ, а також несумлінні журналісти "пообривали" з контексту моїх виступів окремі фрази й протягом останніх років стали показувати мене в ЗМІ як людину з порушеною психікою, "Космонавта", давали мені інші образливі прізвиська, людину, що не має моральних принципів, людину, що купувала виборців за гречку", - сказав він.

"Я зробив із цього певні висновки. Перший з них полягає у тому, що не можна розкривати свою душу й серце перед несумлінними журналістами, більшість із яких, на превеликий жаль, є виконавцями чужих аморальних замовлень і часто самі від них страждають", - сказав він.

Саме це він назвав причиною того, що перестав давати інтерв'ю й з'являтися на публіці. 

"До речі, про моє божевілля: ті люди, у кого виникають сумніви в моїй нормальності, нехай завжди пам'ятають, що в Україні я створив десятки тисяч робочих місць і один із самих успішних банків, а також багато інших підприємств, чим я пишаюся! Я підготував у бізнесі сотні молодих хлопців, які сьогодні працюють і в банках, і інших компаніях успішними менеджерами. І цим я також пишаюся!" - сказав він.

Черновецький також заявив, що не підкуповував киян.

"Я категорично стверджую як людина, що 5 разів виграла вибори в Києві (тричі у Верховну Раду й двічі на виборах мера): купити голоси Киян неможливо! Їх можна "купити", тільки віддаючи їм своє серце й свої емоції, свою душу, свою публічну людську позицію", - сказав він. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування