Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" підтримують кандидатуру опозиції на місце Шевченка

Четвер, 16 лютого 2012, 15:31

Депутат від Партії регіонів Олена Бондаренко підтримує кандидатуру Юрія Стеця на посаду голови парламентського комітету з питань свободи слова та інформації.

Про це вона сказала, коментуючи проект постанови про обрання Стеця головою цього комітету, повідомляє прес-служба Партії регіонів.

"Те, що стосується Юрія Стеця, ми вже п'ятий рік працюємо разом у комітеті. І я хочу сказати, що він уміє працювати, він добре знає всі питання, якими він займається в комітеті. І ця людина завжди буде на боці журналістів, які поважають закон, які працюють чесно і з великою самовідданістю", - зазначила Бондаренко.

Їй приємно, що опозиція знайшла гідного кандидата на посаду голови комітету.

"Я вважаю, що ця людина (Стець) зможе об'єднати зусилля всіх політичних сил у комітеті задля отримання результату", - сказала "регіоналка".

На її думку, "він сприятиме тому, що емоційне напруження, яке панувало в комітеті, буде зведено до нуля і поступиться тим рішенням, які допоможуть журналістам, ЗМІ та будь-якому українцю, який цікавить станом справ у мас-медіа".

"Ми раді, що позиція прислухалася до наших рекомендацій після помилки, яку допистила фракція БЮТ-Батьківщина, повторно запропонувавши кандидатуру Шевченка. Минулий тиждень показав, що до нього немає довіри у ВР як потенційного глави комітету", - додала Бондаренко.

Як відомо, 13 січня Верховна Рада відкликала Андрія Шевченка з посади голови комітету з питань свободи слова та інформації після того, як 6 членів комітету (представники Партії регіонів та Компартії) висловили йому недовіру.

Фракція "БЮТ-Батьківщина" висунула його кандидатуру на цю посаду повторно, однак безуспішно.

9 лютого депутат НУНС Олесь Доній зареєстрував проект постанови про обрання Юрія Стеця головою комітету з питань свободи слова та інформації.

БЮТівець, віце-спікер Микола Томенко говорив, що в опозиції ще обговорюють кандидатуру голови даного комітету, хоча з високою вірогідністю можуть обрати Стеця.

Як відомо, Олена Бондаренко є першим заступником голови, а Юрій Стець - секретарем цього парламентського комітету.

"Телекритика", "Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...