Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Литвина кажуть, що саме "Батьківщина" "кришувала тушок"

Четвер, 16 лютого 2012, 17:40

Заява партії "Батьківщина", щодо начебто відповідальності лідера "Народної партії" Володимира Литвина за скуповування "тушок" у парламенті, не в’яжеться зі здоровим глуздом.

Про це заявили у прес-службі "Народної партії", коментуючи заяву "Батьківщини" про те, що Литвин має піти у відставку.

"У подібних заявах немає нічого, окрім безпорадного намагання перекласти відповідальність за результати власної діяльності "з хворої голови на здорову", - зазначили в прес-службі.

"Термін "кришує", вжитий у заяві на адресу Литвина, насправді більше підходить лексикону тих людей, яким БЮТівці продали місця у своїх партійних списках", - уточнили в партії.

"Таке враження, що в БЮТ страждають на вибіркову амнезію. Працівникам прес-служби "Батьківщини", які пишуть такі абсурдні заяви, краще було б поцікавитися у своїх партійних лідерів, чи не з’явилася політична корупція у Верховній Раді саме тоді, коли вони разом зі своїми бізнес-, або, швидше - кримінал-партнерами - прийшли до парламенту", - заявили спікери партії Литвина.

"Корупційний скандал за участю Ігоря Рибакова і Романа Забзалюка, кожен з яких потрапив до Верховної Ради саме за списками Блоку Юлії Тимошенко, - це прямий наслідок низької людської і професійної якості кадрів у середовищі "БЮТ-Батьківшини" та безпринципності, виявленої цією політичною силою при формуванні списку під час останньої виборчої кампанії", - додали в прес-службі.

"Серед тих, кого назвали "тушками", ледве не половина - колишні глави облорганізацій "Батьківщини". Тому краще б БЮТівцям, замість розповсюдження абсурдних заяв, серйозно замислитися над якістю свого партійного активу", - підсумували в "Народній партії", додавши, що жоден із наших народних депутатів не виходив зі складу їх фракції.

Як відомо, Литвин заявив, що Генпрокуратура має внести подання про позбавлення депутатських повноважень Романа Забзалюка та Ігоря Рибакова, якщо доведе їх винуватість у справі про підкуп.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування