На Одещині взялися за мажорів на дорогах

Субота, 18 лютого 2012, 10:47

В Одеській області триває реалізація програми "STOP, мажор!"

За словами начальника Державтоінспекції Одеської області Володимира Нєдєльського, акція спрямована на викриття порушень правил дорожнього руху з боку водіїв престижних іномарок.

В рамках акції дороги регіону постійно патрулюють екіпажі спецпідрозділу особливого призначення "Кобра" з метою виявлення грубих порушень правил дорожнього руху, повідомляє ЛігаБізнесІнформ з посиланням на прес-службу облради.

"Кожен порушник правил дорожнього руху повинен понести покарання за всією суворістю закону, незалежно від свого соціального статусу", - сказав Недєльський.

"Завдання, поставлене перед нами головою обласної державної адміністрації Едуардом Матвійчуком, - по максимуму виявляти та фіксувати на дорогах Одеської області такі порушення правил дорожнього руху і всі спроби зловживання своїм соціальним становищем", - підкреслив він.

Зокрема, за його словами, в результаті проведення акції в Одесі був затриманий водій автомобіля Porsche Cayenne, який використовував для пересування по місту підроблені документи - фіктивне посвідчення слідчого з особливо важливих справ Генпрокуратури.

При цьому двадцятисемирічний іноземний громадянин не мав жодних документів на автомобіль і виявилося, що термін постановки автомобіля на облік вже пройшов.

"Ми нічого нового не придумали, просто є політична воля влади, є порозуміння з керівництвом міліції області. Тому справи за правопорушення на дорогах будуть мати подальший хід, а не будуть приховуватись. Якщо мажорів не будуть покривати, проблем не буде", - зазначив у свою чергу Одеський губернатор Едуард Матвійчук.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування