У владі зізналися, що перинатальний центр відкрили поспіхом

Понеділок, 20 лютого 2012, 14:50

Кіровоградський перинатальний центр, вікритий президентом Віктором Януковичем 31 січня, повноцінно запрацює з цього тижня.

Про це заявив заступник голови Кіровоградської ОДА Андрій Ніколаєнко, коментуючи інформацію ЗМІ про те, що центр закрили до 20 березня через недоліки ремонту та технічного оснащення центру.

Ніколаєнко назвав цю інформацію безпідставною.

За його словами, наразі в центрі, "як і на будь-якому об’єкті будівництва", ліквідовуються недоліки, тестується нова апаратура.

"Ми не можемо приймати дітей, не перевіривши обладнання. Але інформація про неготовність перинатального центру – безпідставна. Є розуміння, хто й навіщо це робить, але потрібно на це реагувати", - заявив Ніколаєнко, повідомляє Уніан.

Він зазначив, що керівництво обласної лікарні, на базі якої розташований перинатальний центр, не доопрацювало питання з фінансуванням закладу.

"Організаційні висновки вже зроблено. На сесії обласної ради 17 лютого депутати переглянули бюджет і внесли необхідні доповнення, а головний лікар обласної лікарні звільнений із займаної посади. Можу заявити, що центр повноцінно працюватиме з цього тижня", - наголосив віце-губернатор.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...