Тюремники не виключають, що Тимошенко доведеться оперувати

Понеділок, 20 лютого 2012, 16:58

Управління охорони здоров’я та медико-санітарного забезпечення Державної пенітенціарної служби здійснює усі рекомендації щодо лікування Юлії Тимошенко.

Про це повідомила прес-служба відомства, уточнивши, що йдеться про рекомендації, які залишили у своїх висновках фахівці міжнародної медичної комісії.

"Ми слідуємо тим рекомендаціям, які виписали нам і канадські і німецькі лікарі. Медиками нашої установи здійснюється постійний нагляд за станом здоров’я Тимошенко. Зокрема, ми забезпечили пацієнтку ходунками, як і рекомендували німецькі фахівці", - зазначив начальник управління охорони здоров’я та медико-санітарного забезпечення ДПтС Євген Поляков.

Крім того, він підкреслив, що у колонії ще чекають на додаткові рекомендації від німецьких лікарів, які останні обіцяли направити в Україну до кінця поточного тижня.

"У свою чергу, ми готові й надалі у повному обсязі виконувати усі рекомендації щодо лікування ув’язненої Тимошенко. Не є виключенням і оперування пацієнтки, у тому числі і за межами Качанівської колонії", - зазначив начальник.

"Хоча сьогодні питання про хірургічне втручання не стоїть і у своїх висновках медики такий крок не пропонують і не обґрунтовують, ми все одно готові за необхідності забезпечити таку можливість", - додав Поляков.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування