Афганців продовжують "пресувати" - обшук у головного в Донецьку

Середа, 22 лютого 2012, 12:41

У п'ятницю, 17 лютого, відбувся обшук у квартирі голови донецького осередку організації воїнів Афганістану "Ніхто крім нас" Олега Шуляка.

Про це він розповів в інтерв'ю "Острову".

За словами Шуляка, його квартира була обшукана в рамках кримінальної справи про фінансові порушення в корпорації "Донвугілля".

"У п'ятницю приїхали з приводу цієї кримінальної справи. Провели обшук. Це були співробітники податкової інспекції", - розповів він.

Шуляк наголосив, що, будучи одним із засновників корпорації, він не мав права підпису та не займався в "Донвугіллі" фінансовими питаннями. Однак метою обшуку, згідно з рішенням суду, показаному під час слідчих дій, було виявлення в квартирі "афганця" документів, печатки і грошових коштів корпорації.

"Мене (під час обшуку) не було. Була дружина, хлопці наші. Якихось особливих грубощів не виявляли. Пояснили, що вони лише виконавці. І навіть було сказано, що "ми і самі не знаємо, навіщо нас сюди прислали", - розповів Шуляк.

Шуляк також повідомив, що це не перший обшук у його квартирі.

"Після тих подій у вересні, коли афганці штурмували Верховну Раду (проводився обшук)", - нагадав Шуляк.

Як відомо, раніше про проведення обшуку заявив глава організації "Ніхто крім нас" Олександр Ковальов. Пізніше міліція та "податківці" цю інформацію спростували.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування