Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТівці заради Тимошенко забезпечили всю колонію пастою й книгами

Середа, 22 лютого 2012, 14:36

Представники партії "Батьківщина" у середу передали Качанівській виправній колонії №54 як гуманітарну допомогу зубну пасту, зубні щітки, шампуні, а також 2,5 тисячі книг.

Про це заявив журналістам біля колонії депутат Верховної Ради Юрій Одарченко, повідомляють "Українські новини".

"Колонія погодилася взяти гуманітарну допомогу", - сказав він.

Книги, зокрема, було передано для бібліотеки колонії. Це, за словами Одарченка, загалом художня література, зібрана киянами.

Він зазначив, що оскільки книги не купували в магазині, довелося провести їх інвентаризацію для передачі колонії.

Учасники акції з вимогою звільнення Юлії Тимошенко, що проходила біля колонії, склали ящики з книгами на поліетиленову плівку, переписали літературу й поставили її у вантажний автомобіль, що заїхав на територію колонії.

Одарченко зазначив, що книги будуть також переглянуті адміністрацією колонії на предмет того, чи дозволені вони для ув'язнених. При цьому він не повідомив, за якими критеріями буде здійснюватися цей перегляд.

"Це не допомога персонально для Тимошенко, сьогодні ми привезли допомогу для всіх людей, які перебувають тут", - сказав депутат.

А його колега Віктор Уколов заявив журналістам, що представники колонії повідомили депутатам, що в колонії зараз завершується ремонт клубу, для якого потрібні світильники.

За його словами, "Батьківщина" планує придбати необхідні світильники й передати колонії.

Станом на 13:00 середи близько 300 прихильників Тимошенко проводили пікет біля прохідної колонії з вимогою звільнення екс-прем'єра.

Як відомо, Тимошенко засуджено до 7 років позбавлення волі за перевищення влади під час підписання в 2009 році газових контрактів з Росією. Вона відбуває покарання в Качанівській колонії у Харкові.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...