Литвин приховує, скільки коштують людям його подорожі

Середа, 22 лютого 2012, 16:56

Апарат Верховної Ради відмовився повідомити кошторис поїздок спікера Володимира Литвина до Новоград-Волинського.

Про це ідеться у відповіді голови апарату Валентина Зайчука.

"Згідно з законом України "Про доступ до публічної інформації" така інформація має обмежений доступ і відноситься до службової", - сказано в листі Зайчука.

"Також інформую, що відповідно до закону "Про інформацію" реалізація права на   інформацію   не   повинна   порушувати громадські, політичні, економічні, соціальні, духовні, екологічні та інші права, свободи і законні інтереси інших громадян, права та інтереси юридичних осіб", - також написав Зайчук.

У своєму запиті "Українська правда" просила повідомити розмір видатків на останній закордонний візит Литвина до Люксембургу 14 лютого 2012 року, а також поїздку до Новоград-Волинського Житомирської області 16 лютого 2012 року.

Загалом, за інформацією "Української правди", Литвин у другому півріччі 2011 року здійснив дев'ять "робочих поїздок" до Новоград-Волинського виборчого округу Житомирської області.

Причина такої регулярності поїздок - саме за цим округом він збирається балотуватися до наступної Верховної Ради.

У поточному році Литвин здійснив уже дві поїздки до Новоград-Волинського. Останню - 22 лютого.

Литвин провів зустріч з активістами ветеранських організацій його виборчого округу, а також побував у військовій частини на території округу.

 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News