Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Партії регіонів не збираються змінювати закон про вибори

Четвер, 23 лютого 2012, 15:43

Народний депутат Вадим Колесніченко заявляє, що Партія регіонів не має наміру змінювати закон про вибори народних депутатів.

Про це він сказав під час круглого столу "Вибори-2012" в четвер у Києві, передає "Інтерфакс-Україна".

"Ми буквально кілька днів тому проводили засідання президії ради фракції у зв'язку з тим, що ходить багато чуток, що Партія регіонів збирається міняти закон про вибори", - заявив Колесніченко.

"Повідомляю, ми відстоювали ту позицію, щоб закон був завчасно готовий, і щоб люди і політичні партії готувалися до виборчої кампанії", - додав він.

За словах Колесніченка, у "регіонів" немає ні бажання, ні необхідності змінювати виборче законодавство, "тому що ідеальних законів немає, а через один-два нюанси ми до цього вдаватися не будемо, не плануємо і не збираємося".

Коментуючи надходження звернення до Конституційного суду щодо можливості одночасного балотування до Верховної Ради за партійними списками і по одномандатних округах, депутат сказав, що це питання має вирішити виключно КС, і його рішення буде обов'язковим до виконання.

При цьому Колесніченко зазначив, що якщо оскаржуються конкретні норми закону, то весь закон в цілому скасовуватися не буде і продовжить діяти.

Він також звернув увагу на те, що коли КС ухвалював рішення по можливості одночасного балотування по мажоритарних і партійних списках, то "була інша Конституція та інше законодавче поле".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування