Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тюремники: Тимошенко відмовилась здати кров навіть сьогодні

Четвер, 23 лютого 2012, 16:28

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко відмовилась надавати зразки біологічного матеріалу для проведення лабораторного дослідження стану її здоров’я під час обстеження іноземними лікарями.

Про це заявили в прес-службі Державної пенітенціарної служби.

При цьому у службі процитували, акт відмови від підписання інформованої згоди пацієнтки на медичне втручання у частині забору біологічного матеріалу для проведення лабораторних досліджень, який був підписаний Тимошенко 15 лютого о 16 годині.

"Під час роботи Міжнародної Медичної комісії… Тимошенко було запропоновано підписати інформовану згоду пацієнтки на медичне втручання у частині забору біологічного матеріалу для проведення лабораторних досліджень крові у трьох зразках (1-й зразок для дослідження в Україні, 2-й зразок - в лабораторіях клінік, запропонованих Канадськими лікарями та 3-й зразок - залишається в Україні для проведення контрольних досліджень)", - йдеться в акті.

"Від запропонованого підписання інформованої згоди на медичне втручання у частині забору біологічного матеріалу для проведення лабораторних досліджень та безпосередньої здачі крові Тимошенко відмовилась", - уточнили в відомстві.

Одночасно в прес-службі заявили, що "на виконання рекомендацій іноземних та українських лікарів щодо необхідності проведення аналізу зразків біологічного матеріалу для підготовки остаточних висновків і рекомендацій комісії 23 лютого Тимошенко… вчергове відмовилась від здачі запропонованих лікарями аналізів, про що також складено відповідний акт".

Як відомо, канадський лікар Пітер Куйт повідомив, що взяти кров у Тимошенко не дозволила українська влада.

Пізніше Державна пенітенціарна служба заявила, що екс-прем'єру в одній з лікарень Харкова було проведено додаткове обстеження.

"Від клінічного аналізу крові засуджена Тимошенко в черговий раз відмовилася. Результати таких аналізів вимагають іноземні медики для підготовки остаточних висновків і рекомендацій щодо стану її здоров'я", - відзначили в службі.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування