Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Москві опозиціонери зімкнули "великий білий круг"

Неділя, 26 лютого 2012, 13:46

Прихильники акцій "За чесні вибори", які в суботу провели флешмоб "Великий білий круг", зімкнули на Садовому кільці в Москві живий ланцюг.

Як передає "Інтерфакс", активісти опозиції стояли практично вздовж усього Садового кільця, взявшись за руки. Розриви "білого кільця" можна було спостерігати тільки в тих місцях, де кільцева магістраль перетинається з іншими вулицями.

Більшість учасників акції стояли з білими стрічками на грудях і різною білою символікою. В деяких місцях проведення акції були розтягнуті великі білі полотна, хтось жонглював паличками з білими стрічками, тримав у руках білі шарфи і парасольки цього ж кольору.

Раніше на сайті організаторів акції було сказано, що для того, щоб повністю зімкнути внутрішню сторону Садового кільця живим ланцюгом, потрібно зібрати близько 34 тисяч чоловік.

Лідер "Лівого фронту" Сергій Удальцов також стверджує, що учасники акції опозиції повністю заповнили внутрішню пішохідну зону Садового кільця.

"Щойно проїхали повне коло по Садовому кільцю. Можна констатувати, що "живий ланцюг" замкнувся", - сказав Удальцов в неділю "Інтерфаксу".

При цьому, за даними столичного главку поліції, в акції "Великий білий круг" взяли участь близько 11 тисяч чоловік.

Тим часом в районі станції метро "Парк культури" вишикувалися активісти руху прихильників кандидата в президенти Володимира Путіна, які стояли паралельно колоні активістів з білими стрічками.

Вони тримали в руках транспаранти у вигляді червоних сердець з написом "Путін любить всіх".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування