Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Януковичу зібрали гроші на квиток до Магадану

Неділя, 26 лютого 2012, 18:21

До другої річниці президентства Віктора Януковича на центральному бульварі Тернополя відкрили виставку "Політичний дурдом в Україні".

На восьми стендах активісти організації "Українська народна молодь" зібрали найбільші, на їхню думку, провали політики президента, повідомляє Gazeta.ua.

Плакати демонстрували зростання прибутків Януковича, придушення ним свободи слова, нищення дрібного бізнесу, невиконання передвиборчих обіцянок. Окремий стенд присвятили постаті Дмитра Табачника.

Разом з тим, активісти молодіжної організації "Сокіл" в другу річницю правління Януковича зібрали в Тернополі близько 500 гривень, аби купити йому квиток до Магадану.

Гроші в спеціально підготовлені скриньки кидали перехожі на центральних вулицях міста.

"Такою акцією вирішили з'ясувати ставлення людей до роботи Януковича на посту президента. Ідею відправити його на Магадан більшість людей, до яких ми підходили, підтримала. Щоправда, дехто при цьому висловлювався нецензурною лексикою і обурювався, чому вони мають на це ще свої гроші тратити", - розповів Gazeta.ua керівник тернопільського осередку "Соколу" Ігор Бойчук.

У суботу гроші на квиток Януковичу протягом дня збирали п'ятеро людей в різних районах міста. Активісти кажуть, що в скриньки переважно кидали одно та двогривневі купюри. Рідко - п'ятірки.

"Скриньок ще не відкривали, тому точної суми не знаємо. Але з того що говорять збирачі, роблю висновок що півтисячі гривень має бути. Звичайно, цю суму Януковичу не відправлятимем – в нього і так грошей досить. Віддамо їх на благодійну акцію "Від серця до серця" – хай ці гроші допоможуть хворим дітям", — зазначив Бойчук.

Водночас у суботу в Сумах о 14:00 три десятки людей провели марш на честь другої роковини правління Януковича.

Акцію організував "Придніпровсько-Донецький робочий союз". Хода йшла від обласної державної адміністрації до офісу "Партії регіонів".

"Янукович - наш папа!", "Янукович, партія, ПДРС!", "Януковича на довічний термін!", - вигукували активісти.

Деякі учасники акції пропонували "повернути в Україну монархію і коронувати Януковича".

Як відомо, 25 лютого минуло два роки з часу вступу на посаду президента Віктора Януковича.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування