Кличко пропонує вже зараз почати захищати вибори

Понеділок, 27 лютого 2012, 09:51

Лідер партії "УДАР" Віталій Кличко пропонує опозиції вже зараз створити спеціальний координаційний центр із захисту результатів парламентських виборів.

Свою ініціативу він висловив під час зустрічі з лідерами опозиційних партій, зокрема, "Батьківщини", "Фронту Змін" та інших, повідомили УНІАН у прес-службі партії "УДАР".

Кличко впевнений у тому, що опозиція отримає переконливу перемогу на парламентських виборах у жовтні 2012 року, але результати виборів потрібно буде захищати разом.

За словами Кличка, сформувати склад цього координаційного органу потрібно вже у березні. Очолити його має людина, яка володіє досвідом захисту результатів волевиявлення громадян і боротьби з фальсифікаціями.

Кличко запропонував колегам по опозиції конкретну кандидатуру керівника центру захисту результатів волевиявлення і чекає реакції на його ініціативу з боку керівництва опозиційних партій, зокрема, Олександра Турчинова, Арсенія Яценюка та інших.

"Ми вийшли до партнерів по опозиції з конкретною ініціативою і кадровою пропозицією і чекаємо протягом найближчих днів їх відповіді. Переконаний, вона буде позитивною", – зазначив Кличко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News