Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тюремники натякають, що канадський лікар Тимошенко сказав неправду

Понеділок, 27 лютого 2012, 12:35

У Державній пенітенціарній службі заперечують, що членам міжнародної медкомісії з обстеження Юлії Тимошенко не було надано виписки з історії її хвороби.

Про це заявив начальник управління охорони здоров’я та медико-санітарного забезпечення ДПтС і заступник голови міжнародної медкомісії Полякова, повідомляє прес-служба відомства.

За його словами, виписки з історії хвороби пацієнтки "з перекладом на англійську мову, з усіма попередніми результатами обстежень та з вичерпною інформацію про етапи лікування і реабілітації Тимошенко" були вручені кожному члену комісії перед початком обстеження.

"Виписки з даними про обстеження та заключеннями українських лікарів відносно стану здоров’я Тимошенко мною особисто були вручені кожному з трьох канадських лікарів, також двом німецьким медикам і українським фахівцям також. До початку обстеження ув’язненої у колонії кожна із запрошених до цього процесу сторін мала можливість ознайомитися з цими виписками з історії хвороби", - зазначив Поляков.

Крім того, як йдеться у повідомленні, лікарями складено висновок щодо результатів проведених Тимошенко інструментальних досліджень від 23 лютого 2012 року.

У висновку зокрема зазначається, що "результати додаткової променевої діагностики не змінюють викладеного діагнозу та рекомендацій щодо попереднього лікування, а виявлені зміни не є такими, що потребують хірургічного лікування".

Як відомо, раніше канадський лікар Пітер Куйтан заявив, що ні йому, ні його колегам, так і не надали історію хвороби Тимошенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування