Іващенко стверджує, що тюремники брешуть і піаряться на ньому

Вівторок, 28 лютого 2012, 12:45

Валерій Іващенко вважає, що Державна пенітенціарна служба надто вільно трактує висновки медиків про його здоров'я, використовуючи їх як інформаційний привід.

Про це говориться в заяві колишнього тимчасового виконувача обов’язків міністра оборони, яку передали журналістам адвокати Іващенка у вівторок.

Приводом для заяви Іващенко називає повідомлення прес-служби Пенітенціарної служби від 24 лютого після чергового огляду його членами комісії Міністерства охорони здоров'я в медчастині Київського СІЗО, повідомляє "Інтерфакс".

"Маю констатувати, що, на жаль, уже стало непристойною "традицією" використання мого комісійного медичного огляду головним чином як "інформаційного приводу" для тенденційного, неправдивого повідомлення на основі надто вільного перекрученого тлумачення відзначеного прес-службою акту комісійного огляду", - заявив екс-чиновник.

Іващенко зазначив, що його адвокати вже звертали на це увагу в повідомленні для ЗМІ 3 лютого, указуючи при цьому не лише на перекручування пенітенціарною службою змісту акту, але й на довільне дописування "від себе".

"Те ж саме дозволила собі прес-служба пенітенціарної служби й цього разу, зокрема без найменшого сорому в її останньому повідомленні відзначено наступне: "в акті огляду також зазначено, що в лікуванні в спеціалізованих закладах охорони здоров'я за межами Київського СІЗО ув'язнений не має потреби", - обурюється він.

Іващенко стверджує, що подібних висновків у медичному акті його обстеження немає.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування