Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Львівська облрада визнала незадовільною роботу губернатора

Вівторок, 28 лютого 2012, 14:31

Львівська облрада визнала незадовільною роботу Львівської обласної державної адміністрації під керівництвом Михайла Костюка.

За відповідне рішення 28 лютого проголосували 69 депутатів зі 116 (95 зареєстрованих на сесії), повідомляє прес-служба Львівської обласної організації ВО "Свобода".

Рішення не підтримав жоден із депутатів фракцій "УДАР", Партії регіонів та Народної партії України, уточнюють "свободівці".

Незадовільною визнана робота Львівської ОДА щодо здійснення конституційних повноважень із забезпечення додержання прав і свобод громадян, ухвалення управлінських рішень із забезпечення здійснення повноважень Львівської облдержадміністрації та виконання пріоритетних завдань розвитку Львівської області.

Депутати також створили тимчасову контрольну комісію з розслідування "фактів переслідувань представників опозиційних сил та їхніх родин, наступу на права та свободи громадян та свободу слова".

До складу комісії увійшли Ірина Сех, Олександр Москалюк, Андрій Корнат, Тарас Колтик, Микола Кадикало.

Костюку доручено прозвітувати про виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Львівської області за 2011 рік на ІІ пленарному засіданні XV сесії Львівської обласної ради VІ скликання.

Депутати також підтримали звернення до українського народу про політичну ситуацію в Україні, ухвалене на Всенародному вічі у Львові 25 лютого, та ухвалили звернення до Верховної Ради щодо політичної ситуації в Україні.

Водночас, львівський "УДАР" заявляє про непослідовної позиції колег по КОДу та "просить утриматись від пустопорожнього популізму".

За їх словами, вони не розуміють чому до порядку денного ради не було внесено питання про недовіру голові Львівської облдержадміністрації, яке попередньо було обговорено на КОДі і підтримане всіма без винятку його учасниками.

"Ми прийшли сьогодні на сесію, щоб підтримати колег від опозиції з партії "Свобода" та "Фронт змін", які, власне, і заявляли про ініціативу з приводу висловлення недовіри представнику Президента в області", - йдеться в заяві.

"Якщо наші колеги змінили своє ставлення: не впевненні у результатах голосування у своїх фракціях, або просто перелякались треба було так і оголосити, а не імітувати опозиційну діяльність ухваленням популістських звернень та заяв", - заявили у львівському УДАРі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування