Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Євросоюз розчарований нападками Грищенка

Середа, 29 лютого 2012, 17:05

Європейський Союз вважає невиправданими та необґрунтованими напади Міністерства закордонних справ України щодо порядності та професіоналізму посла ЄС в Україні.

Про це у середу заявила речниця Високого Представника ЄС у справах зовнішніх відносин та безпекової політики Кетрін Ештон Майя Кочіянчич, повідомляє прес-служба представництва ЄС в Україні.

"Із превеликим розчаруванням ми взяли до уваги коментарі Департаменту інформаційної політики Міністерства закордонних справ України стосовно глави Представництва Європейського Союзу в Україні, Жозе Мануела Пінту Тейшейри", - зазначила вона.

"Ці зауваження є невиправданим та необґрунтованим нападом на людську порядність та професіоналізм посла Пінту Тейшери. Ми категорично відхиляємо їх", - додала Кочіянчич.

"Посол Пінто Тейшейра і надалі має цілковиту довіру Європейського Союзу та підтримку Високого Представника ЄС із зовнішніх справ та політики безпеки - Віце-президента Європейської Комісії Кетрін Ештон та Європейської служби зовнішньої дії", - підсумувала речник.

Як відомо, у вівторок глава представництва Євросоюзу в Україні Жозе Мануель Пінту Тейшейра заявив, що президент Віктор Янукович не виконав обіцянки, які він давав після вступу на посаду, щодо поліпшення бізнес-клімату та боротьби з корупцією.

В МЗС вважають, що заяви посла ЄС в Україні Жозе Мануеля Пінту Тейшейри не відповідають тому, що можуть собі дозволити дипломати.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування