У Запоріжжі з’явилися білборди з Путіним

Середа, 29 лютого 2012, 17:12

У Запоріжжі з’явилися білборди із зображенням прем`єра і кандидата в президенти Росії Володимира Путіна і гаслом "Стабільна Росія - стабільна Україна".

Замовлення на розміщення цього постера одержане від лідера запорізької молодіжної організації "Слов`янська гвардія", повідомили УНІАН на підприємствах-власниках білбордів.

Фото Vgorode.ua 

Лідер МО "Слов`янська гвардія" Володимир Рогов повідомив, що розміщення даних постерів є реакцією членів організації на події в Росії.

"Ми бачимо події в Росії – спроби "розгойдати човен" і організувати чергову "кольорову революцію", яка, як свідчить досвід таких революцій, не принесе і не може принести нічого, крім нестабільності в Росії, а, отже, і в Україні, яка економічно і не тільки пов`язана з Росією більше, ніж з будь-якою іншою державою чи об`єднанням держав", - пояснив Рогов.

За його словами, розміщення постерів із зображенням Путіна також є "закликом не піддаватися на провокації США, які використовують вибори, аби зняти неугодні їм уряди".

"Ми не закликаємо голосувати за Путіна, хоча саме з його приходом Росія знову стала сильною державою. Ми закликаємо не дати зруйнувати стабільність у Росії і в Україні", - заявив Рогов.

За його словами, друк і розміщення постерів організація організувала за власні кошти і ні під час друкування, ні при розміщенні "поки що ні з якою протидією з боку представників правих сил не зустрічалася".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News