Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров лякає, що перед виборами зросте кількість політичних провокаторів

Четвер, 1 березня 2012, 13:45

Напередодні виборів значно зросте кількість політичних провокаторів, які намагатимуться підірвати політичну стабільність у країні.

Про це прем’єр-міністр Микола Азаров заявив під час лекції, яку він прочитав для студентів під час робочої поїздки до Закарпатської області.

"Політичних провокаторів зараз в країні, особливо напередодні виборів, буде надзвичайно багато. І їх головне завдання – підірвати довіру до влади", - попередив прем’єр, повідомляє прес-служба уряду.

"А підірвана довіра до влади одразу ж підриває довіру до економічних і політичних кроків влади. Обманутих людей набагато простіше скерувати на прийняття неправильних рішень", - зазначив Азаров.

При цьому він спрогнозував, що під час виборчої кампанії провокаторами будуть висуватися відверто популістську рішення, як це зараз відбувається в Росії, коли окремі кандидати обіцяють після приходу до влади золоті гори, зокрема вдвічі збільшити розмір пенсії, зарплати чи стипендії, створити мільйони додаткових робочих місць.

"Я бачу, як зараз кандидати у президенти Росії з легкістю дають такі обіцянки і обманюють людей. І мені надзвичайно приємно, що ви, студенти, прекрасно розумієте, що за рік-два такі обіцянки виконати неможливо", - підкреслив Азаров.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...