Президент Ізраїлю заспівав на Youtube

Понеділок, 12 березня 2012, 11:47

Ізраїльський президент Шимон Перес випустив відеокліп, в якому закликає будувати мир у світі і додати його в "друзі" на Facebook.

Ролик називається "Be my friend for peace", повідомляє ТСН.

Відеокліп, викладений на YouTube 4 березня, зібрав уже понад 175 тисяч переглядів. Він також опублікований на офіційній сторінці Переса у соцмережі.

Перес звертається до глядачів зі словами "Давайте дружити" і "Разом робити мир". "Ми потребуємо миру між людьми", - наголошує він.

Крім того, Перес закликає віддати за нього свій голос. Музика накладена на кадри, які показують президента під час зустрічей з різними світовими політиками, зокрема президентом США Бараком Обамою, президентом Франції Ніколя Саркозі, Папою Римським, главою Росії Дмитро Медведєвим та екс-президентом СРСР Михайлом Горбачовим.

Крім того, Перес позує поруч з японським роботом, який простягає політику залізну "руку дружби". Наприкінці кліпу президент закликає додати його в "друзі" у Facebook.

За даними ізраїльських ЗМІ, ролик був знятий на державне замовлення журналістом і музикантом Ноєм Алуші. Примітно, що він прославився завдяки кліпу "Зенга-Зенга", який свого часу став неофіційним гімном революціонерів у Лівії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News