Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко: Лутковська не має відношення до дотримання свобод

Понеділок, 12 березня 2012, 14:24

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко заявляє про неприпустимість обрання Валерії Лутковської на посаду уповноваженого Верховної Ради з прав людини. 

Такі слова Тимошенко наводить її прес-служба.

"Пані Лутковська категорично не може претендувати на цю посаду, оскільки є людиною, намертво інтегрованою у чинну владу", - заявила Тимошенко.

"Лутковська – це людина команди Януковича: банди, яка не має нічого спільного з правозахисною місією, для якої словосполучення "права людини" - це порожній звук", - заявила Тимошенко. 

Екс-прем'єр нагадала, що урядовий уповноважений у справах Європейського суду з прав людини Валерія Лутковська тривалий час була партнером в юридичній фірмі "Лавринович і партнери", а також заступником міністра юстиції Олександра Лавриновича. 

"У нас генеральний прокурор складає присягу на вірність не українському народу, а особисто президенту. А на посаду головного правозахисника Янукович хоче призначити "свою" людину. Яке це має відношення до дотримання свобод, захисту прав та виконання європейських демократичних стандартів? Жодного!", - підкреслила Тимошенко. 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування