Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Євродепутати вирішили тиснути на Януковича через Євро-2012

Понеділок, 12 березня 2012, 14:32

Президента  УЄФА Мішеля Платіні просять порушити питання ув'язнення Юлії Тимошенко під час розмов з українською владою.

Про це йдеться в листі до Платіні, який підписали Віце-президент Парламентської Асамблеї ОБСЄ Вальбурга Габсбург Дуглас, депутат Європарламенту Елмар Брок,  депутат-речник Союзу 90/Зелених Віола фон Крамон,  Президент "Eurasian Transition Group" Міхаель Лаубш, колишній міністр закордонних справ Німеччини Маркус Мекель, депутат Європарламенту  від ЄНП Чарльз Теннок.

Підписанти даного листа глибоко занепокоєні поточною політичною та судовою ситуацією в Україні.

"Без перебільшення, у нас склалось враження, що влада України спробує використати цю подію (Євро-2012) для власної піар-кампанії, у той час, як опоненти президента перебувають за ґратами, а критично-налаштовані ЗМІ не можуть працювати відповідно до міжнародних стандартів", - сказано в листі .

"Ви, можливо, чули, що деякі менеджери успішних європейських футбольних команд вже оголосили, що вони бойкотуватимуть українську частину Євро-2012, не поїдуть до цієї країни та навіть не дивитимуться ігри по телебаченню", - зазначають автори.

Від так вони просять Платіні не закривати очі на те, що відбувається в Україні.

"Будь-ласка, згадуйте питання політичних переслідувань та несправедливості на публіці, говоріть про це з посадовцями та владою України", - зазначили вони.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування