Дочка "Нафтогазу" знайшла 95 мільйонів на готель

Понеділок, 12 березня 2012, 16:54

Дочірня компанія "Укртрансгаз" "Нафтогазу" перепланує навчально-готельний комплекс на вулиці Якіра, 8 у Києві на тризірковий готель.

Відповідну угоду компанія уклала з фірмою "Кронос груп", повідомляють "Наші гроші" з посиланням на Вісник державних закупівель.

Вартість угоди склала 95,3 мільйона гривень. Реконструкцію 10-поверхової будівлі за кошти "Укртрансгазу" потрібно виконати протягом 10 місяців.

Під комплексом, збудованим в у 2000-2001 роках, існує однорівневий підземний паркінг, який використовується мешканцями житлового будинку. Також за готельним комплексом закріплено 20 парковочних місць, які перебувають під житловою частиною комплексу.

Передбачається перепланування  багатокімнатних номерів у однокімнатні. В існуючій будівлі є 36 номерів, їх кількість збільшується до 79.

На першому поверсі передбачається зона рецепції, лоббі, частина СПА-центру з окремим входом, а також приміщення охорони службовий вхід, кімната бронювання, кімната переговорів з клієнтами, три санвузли (в тому числі один для інвалідів).

На 10-му поверсі передбачено демонтаж старих припливно – витяжних установок та розміщення 6-ти номерів підвищеного комфорту, з можливістю об’єднання 4-х з них у 2 люкси.

Для внутрішнього відеоконтролю за приміщеннями використовуються кольорові купольні телекамери типу VD-921VH  фірми Viatec (або аналог). Система охоронної сигналізації спроектована на базі двох приладів приймально-контрольних ППК “Integra-128” фірми Satel.

Засновником ТОВ "Кронос" є ТОВ "Артбілд хотел груп", чиїм засновниками є Олексій Євченко та Дарон Роуз. Олексій Євченко відомий як віце-президент Українського Союзу Кікбоксінгу, відповідальний за зв’язки з громадськістю та державними структурами.

Американець Дарон Роуз є директором по інвестиціям "ArtBuild Hotel Group", яка в 2011 році стала офіційним представником компанії Best Western International по проекту будівництва в Україні мережі тризіркових готелів під брендом Best Western.

Як відомо, останнім часом "Нафтогаз" стикався з нестачею грошей для розрахунків з "Газпромом". У лютому уряд вже втретє за останні два роки збільшив статутний капітал "Нафтогазу" за рахунок випуску ОВДП.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування