Литвин запевняє, що його книга не варта бюджетних грошей

Понеділок, 12 березня 2012, 17:17

Спікер Верховної Ради Володимир Литвин просить вилучити його прізвище з реквізитів книги "Історія українського парламентаризму", якщо вона видаватиметься за бюджетні кошти.

Про це йдеться у листі Литвина до глави Державного комітету телебачення і радіомовлення Олександра Курдіновича, повідомляє прес-служба спікера.

Литвин заявив, що зі "здивуванням дізнався про те, що перевидання книги розглядається в переліку книжкових соціально значущих проектів, запропонованих для участі в програмі "Українська книга" 2012 року за рахунок державного бюджету".

"У зв’язку з цим повідомляю, що ні як голова редакційної ради, ні як член авторського колективу видання відповідної ініціативи не розглядав і, тим паче, не виявляв", - йдеться в листі.

"Моя позиція полягає в тому, що ця робота, за всієї її важливості, не належить до соціально значущих видань, а відповідно й не може видаватися за рахунок державного бюджету" – зазначає Литвин.

Він просить прислухатися до його пропозиції і не вносити цю книгу до переліку видань, що будуть здійснюватися за рахунок державного бюджету: "У разі, якщо моя думка не буде врахована, прошу зняти моє прізвище з реквізитів видання".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування