Тимошенко не погодилася з рекомендаціями лікарів

Понеділок, 12 березня 2012, 18:58

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко відмовилася ознайомитися з остаточними рекомендаціями німецьких та українських лікарів.

Про це повідомляє прес-служба Державної пенітенціарної служби України.

У відомстві нагадали, що за результатами робочої зустрічі членів міжнародної медичної комісії з обстеження Тимошенко, зокрема німецьких та українських лікарів, яка відбулася 7 березня, були сформовані остаточні рекомендації щодо подальшого терапевтичного лікування засудженої.

"12 березня дані рекомендації було особисто вручено Тимошенко. Від підпису про ознайомлення з документом вона відмовилась, про що працівниками установи було складено відповідний акт", - уточнили в прес-службі.

"Загалом, рекомендації лікарів передбачають медикаментозне лікування з подальшим здійсненням комплексу фізіотерапевтичних та реабілітаційно-оздоровчих процедур пацієнтці, усі умови для реалізації яких створені в межах медико-санітарної частини Качанівської виправної колонії", - зазначили тюремники.

"Окрім цього, рекомендаціями визначено коло висококваліфікованих лікарів, кожен з яких відповідає за конкретний напрямок лікувального процесу засудженої", - йдеться в повідомленні.

Додатково в службі повідомили про те, що "необхідними медпрепаратами для лікування Тимошенко установа забезпечена в повному обсязі".

"А відповідне обладнання для здійснення комплексу фізіотерапевтичних процедур надано установі управлінням охорони здоров’я Харківської облдержадміністрації", - запевнили в прес-службі.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...