Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мова ультиматуму неприйнятна для зустрічі з Януковичем - Єфремов

Понеділок, 12 березня 2012, 20:12

Мова ультиматуму з боку опозиції неприйнятна для організації зустрічі з президентом України.

Таку думку озвучив глава парламентської фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, повідомляє прес-служба партії.

"Президент відкритий для діалогу з усіма політичними силами. У тому числі - для зустрічі з опозицією. Він готовий слухати і чути думки численних лідерів опозиції, працювати над конструктивними пропозиціями, спрямованими на розвиток країни та суспільства", - повідомив парламентарій.

За його словами, Янукович запропонував формат, найбільш зручний для прийняття рішень спільними зусиллями влади і опозиції, - зустрічі з керівництвом парламенту, в тому числі - і з лідерами опозиційних фракцій.

"Опозиція наполягає на праві "ексклюзивної зустрічі", забуваючи, що вони знаходяться не в тій ситуації, коли можуть нав'язувати свої умови", - заявив Єфремов.

"Коли Віктор Янукович і очолювана ним Партія регіонів перебували в опозиції, ми представляли реальну силу. Жодне стратегічно важливе рішення не могло бути прийнято без урахування нашої думки. Тоді і президент Ющенко, і прем'єр Тимошенко запрошували Віктора Януковича на зустрічі", - зазначив депутат.

"Зараз опозиція слабка і роздроблена. Вона не представляє ту силу, яка може диктувати умови. Вони самі відчувають це, а тому змушені грубіянити, таким чином, привертаючи до себе увагу преси. Але це шлях в нікуди", - додав політик.

"Нинішні опозиціонери помилково вважають, що президент буде чекати їх біля червоної доріжки з оркестром і квітами під прицілами телекамер. Так не буде. Президент запропонував свій формат зустрічі. І якби опозиція була насправді зацікавлена ​​у зустрічі, то не упустила б цю можливість", - підкреслив Єфремов.

За словами депутата, президент відкритий до діалогу з опозицією, але мова ультиматуму для цього неприйнятна.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування