Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Туркменбаші приїхав до Януковича зі своїми кіньми і піде в цирк

Вівторок, 13 березня 2012, 15:50

Президент Туркменістану Гурбангули Бердимухамедов, який перебуває з офіційним візитом в Україні, в середу відвідає київський цирк.

Виступ готують паралельно Національний цирк України та народна кінно-акробатична група Туркменістану "Галкиниш" ("Відродження"), пише "Комсомольская правда в Украине".

"Вони вже приїхали до Києва, добиралися літаком, окремо від свого президента. Конячок десять, все різної масті: є білі, руді, солові, булані. Сьогодні вже тренували свій виступ на арені", - розповіли в цирку.

За словами директора цирку Володимира Шевченка, спільний виступ не займе більше 40 хвилин - участь делегацій обмежена за часом.

"У них, крім коней, тварин у цирку більше немає - значить, ми зробимо наголос саме на екзотичних тваринах. Покажемо мавп, кенгуру. Словом, усе, що є у звичайній програмі. Вистава буде благодійною і безкоштовною, діти-сироти з'їдуться на неї з усієї України", - сказав він.

Виступати на арені київського цирку будуть коні ахалкетинської породи. Такого ж жеребця подарували Віктору Януковичу у вересні минулого року в Ашхабаді.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...