Азаров: Соціальні виплати реальні без друкарського верстата

Середа, 14 березня 2012, 09:41

Прем'єр Микола Азаров заявляє, що соціальні ініціативи президента Віктора Януковича є цілком реальними без запуску друкарського верстата.

Про це він заявив, відкриваючи засідання уряду в середу.

"Я розумію, що після багатьох років зневіри і недовіри людей до влади виникає питання: чи реально все це? Чи не збудовані ці плани на паперовому фундаменті, на друкарському верстаті? Твердо кажу: цілком реальні", - сказав він.

"Фундамент для них один – зростання економіки. За двох умов: стабільність в країні і максимальна економічна свобода", - додав Азаров.

Він також повідомив, що в понеділок мінфін на його доручення розпочав підготовку змін до державного бюджету на 2012 рік, спрямованих на виконання соціальних ініціатив президента.

"Водночас буде відбуватися середньотермінове бюджетне планування на основі нової соціальної політики. Тобто, масштабні соціальні перетворення будуть відчутними, практичними, активними і безповоротними", - додав він.

Говорячи про виплати Ощадбанку Азаров наголосив, що поставив завдання, щоб механізм виплат виключав принизливі черги і збирання довідок.

"До кінця поточного року (виплати) повинні отримати всі. І, напевне, справедливість вимагає, щоб першими були люди похилого віку", - зазначив він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування