Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Богословська розповість усьому світові про зраду Тимошенко

Середа, 14 березня 2012, 15:29

Голова парламентської комісії Інна Богословська передасть світовому співтовариству інформацію про наявність ознак державної зради в діяльності Юлії Тимошенко.

Про це вона сказала в коментарі агентству "Інтерфакс-Україна".

"Ми звернемося прямо до Міністерства закордонних справ для надання допомоги в поширенні його (звіту ВСК) дипломатичними каналами", - заявила Богословська.

"Крім того, через управління міжнародних зв'язків Верховної Ради мають намір поширити цей звіт серед парламентів усіх держав, як європейських, так і Америки, Канади й інших країн", - додала вона.

За її словами, комісія також провела порівняльний аналіз законодавств європейських країн на предмет його відповідності українському в частині інкримінованих екс-прем'єрові Юлії Тимошенко обвинувачень.

Народний депутат також не виключила, що зібрані комісією матеріали щодо діяльності корпорації "ЄЕСУ" і компанії "Босфор", що пов'язують з Юлією Тимошенко, надалі можуть стати предметом розгляду правоохоронними органами.

"Ми довели до кінця розслідування обставин закриття компанії "ЄЕСУ" і порушили питання щодо законності ліквідації компанії "Торговий дім "Босфор". Ці компанії були використані для того, щоб списати борги Тимошенко перед Росією. Зовсім очевидно, що цей факт надалі може стати предметом розгляду правоохоронними органами", - заявила Богословська.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування