Кличко вважає, що його партії краще йти на вибори окремо

Четвер, 15 березня 2012, 12:45

Лідер партії "УДАР" Віталій Кличко вважає, що для його політичної сили краще йти на парламентські вибори окремо від інших опозиційних сил.

Про це він повідомив на кругому столі в четвер в Києві, передає "Інтерфакс-Україна".

За словами Кличка, партії краще об'єднатися з іншими опозиційними вже в новій Верховній Раді.

"Ми зверталися до соціологічних досліджень, і в політиці не завжди працюють математичні правила, тобто 2 +2 не завжди буде 4, а 5 +5 не завжди буде 10. Не завжди партія "УДАР", об'єднавшись з БЮТ, отримує хороший результат, аналогічно якщо з "Фронтом змін", - заявив лідер партії "УДАР".

"В одних регіонах це підтримують, в деяких підтримки немає. На сьогоднішній день, якщо такої підтримки немає, я думаю, що логічно буде об'єднати зусилля вже в парламенті. Тому про єдиний список ми можемо говорити, але треба прагматично підходити до цього питання", - сказав Кличко.

За його словами, аналогічні соціологічні дослідження проводила партія "Батьківщина", і він упевнений, що до них вдавалися й інші опозиційні партії, зокрема, "Фронт змін".

"Наша мета - сформувати більшість у майбутньому парламенті, і мати якомога більше представників в парламенті", - підкреслив Кличко.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування