Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тюремник запевняє, що Тимошенко сама лікуватися не хоче

Четвер, 15 березня 2012, 18:37

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко продовжує відмовлятися від будь-якого лікування в Качанівській виправній колонії.

Про це заявив начальник управління охорони здоров'я медико-санітарного забезпечення Державної пенітенціарної служби Євген Поляков, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Відповідно до висновків лікарів, які працювали з нами спільно в складі міжнародної медичної комісії, Тимошенко рекомендований ряд фізіотерапевтичних та реабілітаційних процедур. Про це вже неодноразово говорили", - зазначив він.

"Я ще раз підкреслю, що всі необхідні умови та обладнання для отримання нею такого лікування створені в Качанівській колонії, а необхідна медична техніка туди доставлена ​​і вже встановлена", - сказав тюремник.

"Інша справа - це те, що вона продовжує від усього відмовлятися, починаючи від того, щоб їй виміряли тиск, і завершуючи виконанням рекомендацій іноземних лікарів", - додав він.

Відповідаючи на уточнююче питання, чи потрібна Тимошенко госпіталізація, начальник управління охорони здоров'я сказав: "В даний час така потреба відсутня, адже все необхідне для лікування є в колонії".

У свою чергу група депутатів фракції "БЮТ-Батьківщина" в четвер передала в адміністрацію президента лист, в якому міститься вимога "припинити тортури і забезпечити належне лікування Тимошенко".
 
Заступник голови фракції Юрій Одарченко зазначив, що згідно з висновками незалежної комісії лікарів, Тимошенко вимагає негайного лікування в стаціонарі.
 
"Зараз поширюється інформація про те, що Янукович хоче створити на території колонії "золоті умови" для утримання Тимошенко, але це більше ніж демагогія, розрахована на міжнародне співтовариство. Всі обіцянки Януковича не мають віри ні у нас, ні в інших країнах. Це чергова брехня на весь світ", - сказав Одарченко.
 
Він також зазначив, що небажання влади лікувати Тимошенко є підтвердженням того, що лідера опозиції хочуть знищити фізично.
 
Депутати повідомили, що аналогічні листи були направлені до генпрокурора і глави СБУ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування