Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Волкову ще не віддали округ в Сумській області - БЮТівець

Четвер, 15 березня 2012, 21:42

Рішення про балотування до Верховної Ради Олександра Волкова по мажоритарному округу в Сумській області від партії "Батьківщина" ще не прийняте.

Про це заявив член партії "Батьківщина" Микола Томенко в ефірі телеканалу ТВі, коментуючи висунення кандидатів від опозиції в мажоритарних округах.

"Наш принцип тут такий, що ми мусимо погоджувати. І ми домовилися з партнерами, що кожна кандидатура повинна бути обговорена і право на те, щоб вислухати всіх своїх партнерів, і право на те, що вони не сприймають якусь кандидатуру, або ми не сприймаємо", - розповів він.

Відповідаючи на питання, чи дійсно Волков буде балотуватися від БЮТ, Томенко уточнив: "Ще рішення таке не прийняте. Таке питання обговорюється, оскільки він останній час, як я розумію, працював на Сумщині".

"Я ніколи не був прихильником цієї кандидатури. Подивимося, як ця дискусія відбудеться між БЮТом, "Фронтом змін" і іншими політичними силами", - уточнив політик.

Як відомо, Волков є куратором Сумської обласної партійної організації "ВО "Батьківщина".

На початку березня в Сумах намети із символікою БЮТ розповсюджували листівки від Волкова, як кандидата в депутати по Білопольському округу Сумської області.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...