Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Росії НТВ показало брехливий фільм про "продажні" протести опозиції

П'ятниця, 16 березня 2012, 12:20

Російський держканал НТВ присвятив фільм "Анатомія протесту" про те, що акції протесту проти нечесних виборів були проплаченими.

Це обурило деяких журналістів і блоггерів.

Так, холдинг "Експерт" припинив "взаємини" з телеканалом НТВ, повідомив "Газеті.Ru" головний редактор журналу "Експерт" Валерій Фадєєв.

"На наш великий жаль, у фільмі були використані коментарі головного редактора журналу "Експерт", Фадєєва. Ці коментарі отримані шляхом прямого обману: співробітники НТВ стверджували, що вони будуть використані в підсумковому випуску новин. До того ж, коментарі не мали ніякого відношення до змісту фільму", - говориться в повідомленні прес-служби.

"Поведінка співробітників НТВ виходить за рамки будь-яких, навіть самих невибагливих уявлень про професійну етику", - додається в повідомленні.

Крім того, опозиція заявила про проведення мітингу проти телекомпанії НТВ, а блогери масово закидають критичними повідомленнями сторінки НТВ у соціальних мережах, сайт телеканала обрушився через атаки користувачів на нього.

В Facebook уже створена група із закликом брати участь у пікеті проти НТВ у неділю.

Автори документального фільму НТВ "Анатомія протесту", що вийшов у четвер увечері в рамках передачі "Надзвичайна подія", запевняли телеглядачів, що люди на мітингах "За чесні вибори" у Москві збиралися за гроші.

У той же час блогер Рустем Адагамов з'ясував, що кадри з людьми, які нібито одержували гроші за участь в опозиційній акції "Біле коло", були зняті заздалегідь, причому ті, хто виступив у якості "опозиціонерів", були набрані за оголошенням на сайті massovki.ru.

Прес-служба телеканала поки недоступна для коментарів.

Опозиція неодноразово заявляла про те, що на мітинги на підтримку Володимира Путіна людей збирають за гроші за допомогою сайту "Масовки.Ru".

Сам телеканал НТВ неодноразово випускав викривальні фільми про опозицію. У січні канал НТВ показав передачу про те, як провели новорічні канікули учасники грудневих протестів. У грудні на НТВ вийшов фільм, що критикує діяльність асоціації "Голос".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування